2021-08-20 07:54:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Pörgős, vidám napra számíthatsz

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint valami újba szeretnél kezdeni, de nem tudod abbahagyni a régit. Ha más egzisztenciára vágysz, akkor az első dolgod az volna, hogy rájöjj, hogyan is akarsz élni valójában. Ha világosan látod álmaidat, akkor a megvalósítás már sokkal könnyebb lesz. Érdekes emberekkel hoznak össze a barátaid.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A jól kezdődő napot váratlan akadályok, félreértések árnyékolhatják, vagy újabb változásokat beharangozó hírek zavarják meg. Ne bonyolítsd az életedet fölösleges vitákkal. Tisztázz mindent az érintettekkel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te eddig is vonzottad az embereket, most azonban szinte nyüzsögnek körülötted. Ha ma szórakozni mész, rengeteg új barátra tehetsz szert, és a szerencsédet is megalapozhatod. A te tőkéd a mosolyodban rejlik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Már megint olyan dolgokon bosszantod fel magad teljesen feleslegesen, amin úgysem lehet változtatni. Az életet nem mindenki úgy gondolja, ahogy te. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretnek téged, és te nem szeretheted őket viszont.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy a jövés-menés mostanában: barátok, ismerősök adják egymásnak a kilincset. Hasznod is származhat mindebből, akár új munkahely, vagy egyéb pénzforrás lehetőségében. Rokoni kapcsolataid is egyre fontosabbá válnak. Szerelmi téren pedig egy nagyon izgalmas élményed lesz!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Próbáld meg több humorral felfogni a dolgaidat. Az élet nehézségei néha csak arra valók, hogy kicsit megállj, és megvizsgáld, vajon szükséges-e változtatnod valamin. Koncentrálj az emberi kapcsolataidra! Barátkozz!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha komoly kapcsolatban élsz, de még nem vagy házas, mostanában mind gyakrabban foglalkoztat a családalapítás gondolata. Esetleg épp most tűzitek ki az esküvő időpontját. Ha szingli vagy, akkor a ma esti szórakozást ki ne hagyd, mert megismerkedhetsz valakivel!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A racionalitás és az érzelmei ma teljes összhangban vannak. Éppen ezért tudsz ma remek válaszokat adni az érzelmi kérdésekre. A belső konfliktusok elsimulnak benned, amiben az ellazulás, pihenés is segít.  


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te nem félsz az őszinte beszélgetésektől. De ne csak a vadidegeneknek legyél képes feltárni a lelkedet! A közvetlen családtagjaiddal is oszd meg érzéseidet, kételyeidet. A megoldást ugyanis ott találhatod meg, ahol a problémák is felmerültek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Beléd bújt a kisördög, és olybá tűnik, egyelőre nemigen akar kibújni. Igaz, te is eléggé ragaszkodsz rigolyáidhoz, szinte keresed a küzdelmes helyzeteket, az erőpróbát. Kemény ellenfélre számíthatsz, a kedvességed viszont meggyőző lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Pörgős, vidám napra számíthatsz. Rengeteg a megbeszélnivalód, a telefonod szinte folyamatosan csörög, nem tudod úgy kitenni a lábadat az utcára, hogy valamelyik ismerősöddel ne találkozz. Távoli úton kisebb baleset érhet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik, nyitott kapukat döngetsz. Ha valamit igazán akarsz, a lehetőség önmagától kitárul előtted. De, ha a szívében még nem érett meg a vágy arra, amit a tudatod eldöntött, akkor az a lehetőség még várat magára. Vajon mit akarsz?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: